• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurili renderi: Najmoćniji Xiaomi 14 Ultra je preslikani prethodnik, ali ipak ima i nešto svoje

Ono što je svakako novo je procesor, zatim veća baterija i novi Xiaomi-jev HyperOS operativni sistem zasnovan na Androidu 14

 Renderi i izgled Xiaomi Ultra 14 Izvor: Xiaomi

Već smo pisali o tome da je Xiaomipredstavljanje novih telefona serije 14 zakazao za 25. februar, MWC 2024 sajmu u Barseloni. I do sada je bilo dosta spekulacija, ali nam najnovije curenje fotografija sugeriše kako bi najekskluzivniji model serije 14 Ultra mogao da izgleda.

Fotografija modula kamera na poleđini uređaja otkrila nam je gotovo identičan raspored kamera kao i kod prethodnog modela 13 Ultra, ali smo sada "dobili" i rendere cijelog telefona.

Sudeći prema slikama, dva uređaja su gotovo identična, samo sa jednom manjom razlikom – oko ogromnog ostrva kamere nalazi se prsten. Takođe, logotip kompanije Leica nešto je drugačije ispisan.

Fotografije prikazuju telefon u sivoj i crnoj boji (u ponudi će biti i u bijeloj), a na fotografijama izgleda kao da je poleđina obe verzije napravljena od veganske kože, što je najnoviji "fensi" naziv za panele na bazi krute plastike.

Čini se da okvir od aluminijuma, ali bi Xiaomi takođe mogao da odluči da isprati trend među premijum uređajima i se odluči za rješenje od titanijuma.

Izvor: Xiaomi

Kada je o specifikacijama reč, očekuje se "osvježenje" hardvera koga smo već vidjeli u modelu 13 Ultra: LTPO AMOLED ekran dijagonale 6,78 inča, četiri Leica kamere od 50MP, od kojih je jedna sa periskopskim sočivom.

Ono što je svakako novo je procesor, koji bi ovde trebalo da bude Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, zatim veća baterija od 5.300 mAh i Android 14 "presvučen" Xiaomi-jevim HyperOS softverom.

Pogledajte

00:26
Xiaomi 14 Pro dizajn
Izvor: 91mobiles
Izvor: 91mobiles

 (MONDO)

Povezano

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS