• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo zašto ljudi masovno sakrivaju "lajkove" na Instagramu i kako da i vi to uradite

Skrivanje broja lajkova na Instagramu je jednostavno, i može se podesiti iz web pregledača sa kompjutera ili sa pametnog telefona sa Android ili iOS operativnim sistemom

 Kako sakriti lajkove na Instagramu Izvor: Shutterstock / PixieMe

Dobijanje "lajkova" od pratilaca na društvenim mrežama oslobađa dopamin, hemikaliju povezanu sa zadovoljstvom, u našem mozgu i čini da se osjećamo dobro, pokazale su studije.

Želja za dobijanjem više "lajkova" nesvjesno je postala dio naših života, pa se dešava da kada ih ne dobijemo dovoljno na našim objavama, to ponekad počinje da nam smeta. Međutim, skrivanjem broja lajkova na Instagram objavama, taj osjećaj može da se izbjegne.

Broj lajkova od svojih pratilaca na Instagramu možete da sakrijete čak i ukoliko imate javni nalog ili nalog kreatora. Aktiviranjem ove opcije, Instagram neće prikazaivati broj lajkova na određenim objavama. Takođe, moguće je sakriti i broj dijeljenja za određene objave.

Skrivanje broja lajkova na Instagramu je jednostavno, i može se podesiti iz web pregledača sa kompjutera ili sa pametnog telefona sa Android ili iOS operativnim sistemom.

Izvor: Pixabay

Postoje dva načina za sakrivanje lajkova na Instagram postu: moguće ih je sakriti odmah nakon objavljivanja posta ili aktivirati ovu opciju dok objavljujete nešto novo.

Sakrivanje lajkova na postojećoj objavi

Otvorite Instagram na telefonu / računaru i idite na objavu kojoj želite da sakrijete broj lajkova. Kliknite na "tri tačke" u gornjem desnom uglu željenog posta i izaberite opciju "Hide like count / Sakrij broj lajkova".

Nakon toga, broj lajkova na toj objavi će prestati da prikazuje.

Izvor: Printscreen / Instagram

Sakrivanje lajkova na novom postu

Kada dijelite novu objavu na Instagramu i želite da sakrijete lajkove, omogućite opciju "Hide like count / Sakrij broj lajkova" iz menija "Advanced settings / Napredna podešavanja".

Nakon objavljivanja posta, broj lajkova na toj objavi se više neće prikazivati.

Izvor: Printscreen / Instagram

(SmartLife/Kurir)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS