• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte iPhone 6 sa ekranom od 4.7 i 5.5 inča!

Autor mondo.rs

Ekipa Tech Smartt sajta snimila je iPhone 6 u obe verzije pored modela iPhone 5S. Pogledajte!

Tech Smartt nam je prvi prikazao realnu verziju HTC One M8 uređaja i testirao ga čak i pre nego što je HTC zvanično najavio taj model, pa nema razloga da sumnjamo da su se nekako dočepali i pravih iPhone 6 uređaja u obe verzije.

U pitanju su "lutkice", odnosno nefunkcionalni modeli iPhona 6 u dve verzije - sa displejom dijagonale 4.7 i 5.5 inča, odnosno iPhone 6 fablet, ako se tako uopšte bude zvao. Telefoni bi trebalo da se, prema nezvaničnim informacijama, najave 19 septembra, ali ne i da se u prodaji pojave zajedno. Prvo će stići iPhone 6 sa displejom dijagonale 4.7 inča, kada bi Apple kompanija mogla da najavi i pametni sat, iWatch, kako se pretpostavlja da će se zvati, pa nakon njih i iPhone 6 fablet.

iPhone 6 u dve verzije je veliki zaokret za kompaniju kada su pametni uređaji u pitanju i osim što opet "gazi" koncept Stiva Džobsa da je ekran od 3.5 inča idealan za korišćenje i dizajn je u potpunosti promenjen. U nastavku pogledajte video poređenje izgleda tri telefona. Oba će doći sa iOS 8 operativnim sistemom, koji će istovremeno stići i vlasnicima drugih iPhone telefona.

,,,
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS