• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WhatsApp se spaja sa Twitterom?

Autor mondo.rs

Prema The Next Web portalu WhatsApp će biti integrisan u Twitter Android aplikaciju za brže deljenje tvitova preko te popularne aplikacije.

 WhatsApp se spaja sa Twitterom? Izvor: The Next Web/MONDO portal.

WhatsApp će dobiti svoje dugme u nekoj od budućih verzija Twitter Android aplikacije, što će omogućiti da se tvitovi direktno iz Twittera podele sa WhatsApp pojedinačnim ili grupom kontakata. Ovo je objavio portal The Next Web, koji navodi da je ova simbioza dve aplikacije već u fazi tetiranja, uglavnom u Indiji, odakle potiču i slike ekrana koje imate priliku da vidite.

WhatsApp dugme pojavljuje se u jednom slučaju odmah do pretrage, dok je u drugom u samom dnu Twitter stranice, sa desne strane. Twitter nije želeo da komentariše ovu vest, a WhatsApp komentar se još uvek očekuje. Ukoliko se WhatsApp i Twitter integrišu to će biti veliki zamajac baš za Twitter, a istovremeno bi moglo da dovede do smanjenog broja deljenja tvitova na druge društvene mreže, pa i na Facebook.

Naravno, aplikacije Twitter i WhatsApp i dalje će se koristiti odvojeno ko tako bude želeo, a nas zanima kako se vama sve ovo čini? Čekamo komentare na Facebooku!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS