• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PES 2015: Dodatne informacije i nove slike iz igre

Autor mondo.rs

Konami otkrio više detalja o prvoj "next-gen" igri, PES 2015, koji je dobio i nove slike iz igre!

Kako je krajem maja i najavljeno, Konami je 3. jula objavio više informacija o sledećoj igri u PES serijalu koja će se prvi put pojaviti i za next-gen platforme. Nažalost, prvi trejler, odnosno video najava, je dobila toliko loše kritike, da je Konami povukao taj video i on se više ne može videti na netu, makar ne na zvaničnom Konami YouTube nalogu.

Kao najveća novina izdvaja se značajno poboljšana grafika sa detaljnijim licima i mimikom igrača, stadione sa kvalitetnijim teksturama i, naravno, kvalitetnije iscrtanu publiku. Konami posebno navodi poboljšano osvetljenje, koje će povećati realizam celokupne igre i bolje dočarati atmosferu igre. Japanska kompanija pohvalila se i činjenicom da će preko 1.000 igrača biti sređeno do najsitnijih detalja.

MyClub ove godine menja Master League Online i dozvoljava kupovinu igrača putem “ingame“ GP poena, ali i pravim novcem, odnosno mikrotransakcijama. Pozajmljujući recept iz FIFE, PES 2015 svake nedelje donosi nadogradnju transfera, odnosno promene u startnoj postavi timova što uključuje i promene ocene fudbalera u zavisnosti od njihove forme. Kako će sve to funkcionisati kad se zna da će najveći deo sadržaja igre ostati nelicenciran, ostaje da vidimo, kažu na ScreenFun sajtu.

Konami je prikazao i nove screenshotove koji potiču iz "next-gen" verzije, a koji otkrivaju da grafika baš i nije bogzna koliko unapređena i realno ne može da se meri sa FIFA serijalom. Čini nam se i generalno da nijedan PES nije dočekivan s manje optimizma...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS