• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Start Meni Windowsa izgledaće ovako?

Autor mondo.rs

Mashable portal objavio je sliku novog Start Menija, koji će se pojaviti u nekoj od narednih verzija Microsoft Windows operativnog sistema.

Start Meni koji vidite na slici podseća na onaj koji smo videli naBuild konferenciji u aprilu, ali nije potpuno isti. I dalje je tu poznati odeljak sa aplikacijama, korišćenim programima i prečicama, dok je sa desne strane METRO UI stil ikonica, odnosno odeljak koji sadrži aplikacije u modernom dizajnu, koji je Windows doneo u svojoj verziji 8/8.1. Korisnicima bi trebalo da bude na raspolaganju opcija za isključivanje METRO UI okruženja, ali i opcija da sve aplikacije, uključujući i prodavnicu, Podešavanja i druge Microsoft aplikacije koriste u prozorima.

Prema izvoru vesti, portalu Mashable, ostaje nejasno da li će ovo biti konačan izgled Start Menija kao i to kada ćemo ga ugledati na našim Windows 8.1 računarima - sa novom nadogradnjom Windowsa 8.1 ili tek na proleće 2015, kada bi trebalo da se pojavi prva verzija Windows 9 operativnog sistema.

Prema ranijim objavama Start Meni mogao bi da se pojavi u avgustu ili septembru, sa narednom Windows 8/8.1 nadogradnjom. 

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS