• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Microsoft ubio Nokiju s Androidom!

Autor mondo.rs

Što ste koristili - koristili ste! Iako je podigla veliku prašinu, Nokia s Androidom se ukida zauvek!

Satja Nadela, direktor Microsoft kompanije najavio je ukupno 18.000 otkaza, koje će u narednih godinu dana biti podeljeni uglavnom bivšim zaposlenima u Nokiji i pogađaće sve radničke strukture - od proizvodnje do menadžmenta. Tim otkazima kompanija, koja je akvizicijom Nokije imala oko 127.000 zaposlenih, uštedeće preko milijardu dolara, a posao će nastaviti da se obavlja nesmetano.

Takođe, Stiven Elop, nekadašnji direktor Nokije i sadašnji direktor Microsoft uređaji odeljenja, u odvojenom pismu najavio je da se Nokia X Android linija uređaja i servisa ukida i da će sve što je do sada u tom segmentu urađeno biti pripojeno Windows Phone diviziji.

Kompanija če izgleda napustiti i Nokia X2 model, koji je nedavno najavljen, navodi GSMArena portal, koji primećuje da ionako niko i neće hteti da kupi telefon iz serije koja je i zvanično proglašena mrtvom.

Microsoft će se koncentrisati na dve struje - visokobudžetne Lumia uređaje i Lumia uređaje povoljnih cena, ali dobrih performansi. S obzirom na to da smo imali priliku da vidimo da to u Windows Phone svetu zaista radu na modelima Lumia 520, Lumia 525 ili Lumia 630, mislimo da ima nade da strategija kompanije iz Redmonda uspe.

Ovo je poslednje ćao, ćao Nokia X seriji od nas!

..
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS