• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook ima novo Save dugme: Čemu služi, šta radi

Autor mondo.rs

Verovatno ste primetili da se na Facebooku u poslednjih nekoliko dana s vremena na vreme pojavi novo "Save" dugme - evo zašto ga je Fejs ubacio!

 Facebook ima novo Save dugme: Čemu služi, šta radi Izvor: MONDO portal.

Imate stotine prijatelja na Fejsu. Pratite desetine grupa i svakodnevno dobijate stotine, pa i hiljade informacija i jednostavno ne stižete sve da "pohvatate" i pročitate? Upravo zbog toga je tu novo Facebook "Save" dugme. Nalazi se u gornjem desnom uglu svakog posta, skriveno ispod padajuće strelice (pogledajte sliku).

Da biste nešto sačuvali klikniite na pomenutu strelicu, izaberite iz padajućeg menija "Save" ili "Save for later" i sačuvani sadržaj otići će u "Saved" folder sa strane. Taj folder nalazi se sa desne strane "News Feeda", u prvoj grupi linkova, gde su i "Photos" i "Messages". U "Saved" folderu sadržaji se mogu razvrstati po kategorijama, a možete sačuvati linkove, tekstove, slike, video, muziku i druge objave. Sačuvani linkovi dostupni su samo vama i ne može ih čitati niko drugi, ali te sadržaje kasnije možete podeliti na svom Facebook profilu, ako tako poželite.

Dakle, Facebook "Save" ili "Save for later" je opcija koja će vam pomoći da ne propustite nijednu novost sa mreže bilo da je ona manjeg ili većeg prioriteta. 

Facebook Saved folder.
Izvor: MONDO portal.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS