• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kako da uštedite prilikom štampanja

Autor mondo.rs

Nabavite jedan od ink-jet ili laserskih štampača koji štede i boju i energiju.

U vremenu u kom živimo štednja je gotovo uslov za opstanak, bilo da je reč o kućnom ili poslovnom okrežnju. Kompanija Epson vam na oba polja može pomoći bar što se tiče povoljnije cene otiska i to zahvaljujući svojim vrhunskim ITS printerima i multifunkcijskim uređajima koji nude mnogo za relativno pristojnu cenu po kojoj se mogu nabaviti na tržištu.

Konkretno ako mesečno štampate između 800 i 1.000 stranica A4 formata sa prosečnim laserom izdatak u repromaterijalu, tj. tonerima može da naraste i do 5.000 dinara. Sa druge strane sa Epsonovim ITS prineterima i MF uređajima isti broj odštampanih stranica moguće je dobiti za nešto manje od 300 dinara i to daleko boljeg kvaliteta od onog koji daju laserska rešenja.

Pored povoljnije i kvalitetnije štampe sa Epsonovim ITS štampačima kupac dobija i na zavidnom stepenu ekonomičnosti pošto se boje na papir nanose iz hladnog procesa, a ne zagrevanjem bubnja kao kod laserskih mašina. Sve navedeno značajno utiče i na održavanje ITS štampača koje se svodi na povremeno čišćenje.

Epson u svojoj ponudi ITS štampača pored kućno-kancelarijskih rešenja ima i i odlične čisto kancelarijske mašine poznate pod nazivom WorkForce čija su mastila još izdržljivija i kvalitetnija, a i duže traju u odnosnu na standardna tako da je sa novim WorkForce modelima ITS inkjet štampača štampa još izdašnija i povoljnija.

Iz aktuelne ponude WorkForce modela posebno se izdvaja multifunkcionalac oznake WorkForce M200 koji objedinjuje štampanje, kopiranje, skeniranje i faksiranje sa malom potrošnjom i visokim stepenom energetske efikasnosti. Upravo zbog toga ovaj poslovni ITS multifukcionalac je osvojio svet, a i dobitnik je brojnih prestižnih nagrada za kvalitet štampe i značajne uštede koje postiže u radu.

Za one sa plićim džepovima Epson je dizajnirao i nekoliko povoljnih ITS inkjet štampaca među kojima se posebno izvajaju modeli oznaka M100 i M105. Isti donose vrhunski kvalitet otiska, kompaktnost i izuzetno malu potrošnju energije zbog čega pripadaju Eco klasi štampača. Cena im je značajno niža u odnosu na M200, ali im je zato mobilnost na najvišem mogućem nivou.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS