• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je metalni Samsung Galaxy Alpha (VIDEO)

Autor mondo.rs

Konačno! Samsung je predstavio prvi metalni Android smartfon i nazvao ga Alpha - onaj od kojeg sve počinje, recimo...

Ne, ovo nije prvi metalni Samsung pametni telefon kako su pojedini domaći mediji preneli, jer su pre Galaxyja Alpha postojali metalni Symbian modeli, recimo G810, koji je imao posebno dobru kameru, kao i mnogi drugi pre i posle tog uređaja. Sada, konačno imamo priliku da i zvanično upoznamo Galaxy Alpha Samsung uređaj, koji nema vrhunske specifikacije, poput Nota 3 ili Galaxyja S5, ali će svojim izgledom i karakteristikama, ipak privući dosta poklonika.

Galaxy Alpha je kreiran i dizajniran na osnovu specifičnih želja korisnika“, istakao je Dž. K. Šin, generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. “Sa potpuno novim izgledom, fokus uređaja Galaxy Alpha je na dizajnu i funkcionalnosti. Metalni okvir i tanko telo uređaja sa naprednim hardverskim funkcijama je spoj koji korisnici očekuju od vrhunskog Galaxy mobilnog uređaja“.

Stvoren da pomogne korisnicima da iskažu svoj jedinstven stil, prefinjeni Galaxy Alpha ima sofisticirani dizajn sa metalnim okvirom, elegantno zaobljene uglove i poleđinu koja je meka na dodir. Sa manje od 7 milimetara debljine, Galaxy Alpha jedan je od najtanjih Galaxy uređaja svih vremena, a njegova konstrukcija i mala težina pružaju korisnicima udoban osećaj u ruci i odličnu kontrolu uređaja.

Uprkos tankom i laganom dizajnu, Galaxy Alpha ima moćan hardver i funkcije kakve korisnici očekuju od Galaxy mobilnog uređaja. Uređaj poseduje HD Super AMOLED displej od 4.7 inča, kao i naprednu kameru sa HDR opcijom za snimanje i fotografisanje bez premca. Galaxy Alpha dolazi sa inovativnim i popularnim funkcijama kao što su Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode i povezivanje sa najnovijim nosivim uređajima Samsung Gear Fit, Gear Live i Gear 2.

Galaxy Alpha se očekuje u prodaji od kraja septembra, ali cena nije najavljena.

Samsung Galaxy Alpha specifikacije:

Samsung Galaxy Alpha specifikacije
Izvor: MONDO portal.

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS