• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Društvena mreža za buržuje, ulaz 9.000 dolara!

Autor mondo.rs

Netropolitan je društvena mreža za one koji imaju više novca nego vremena!

Baš tako je opisuje njen tvorac Džejms Touči-Peters, bivši dirigent Filharmonijskog orkestra Minesote i dodaje da je to onlajn mreža samo za odabrane tj. za sve one koji vole da pričaju o finom vinu, skupocenim kolima i donošenju bitnih odluka u unosnom biznisu.

Prema Russia Today portalu, Džejms i prijatelji "iz visokog društva" nailazili su na osudu korisnika kada su se bavili nekim od tema nabrojanih gore na "običnnim" društvenim mrežama i trebalo im je mesto gde mogu da budu slobodniji i ono što jesu - bogati i razmetljivi. To novo mesto je Netroplitan društvena mreža za čiju registraciju se plaća 9.000 dolara, što je u ovom trenutku oko 830.000 dinara! U cenu su uračunati "troškovi registracije" od 6.000 dolara i 3.000 dolara za članarinu u trajanju od 12 meseci, koja se obnavlja nakon isteka.

Svi članovi moraju da se prijave sa pravim imenom, prezimenom, mestom stalnog boravka i drugim ličnim informacijama, koje moraju biti istinite. Takođe, sve objave moraju da se pišu isključivo na engleskom jeziku. Da interesovanje za ovako nešto postoji pokazao je i prvi dan registracije, 16. septembra, kada su bogataši srušili Netropolitan servere i kompanija je morala da zakupi veće i stabilnije.

Netropolitan mreža ima svoju zvaničnu stranicu na Facebooku, koja je u poslednjih nekoliko dana zasuta pitanjima bogataša, ali i znatiželjih korisnika "običnih" društvenih mreža. Ipak, prednjače uvrede i kritike na račun ove društvene mreže i njenih članova, ali se Džejms i njegovi "prijatelji iz visokog društva" ne obaziru na to. "Kritike i uvrede su OK. Takav je internet, ne smeta nam to", kaže osnivač Netropoliten društvene mreže.

Šta vi mislite o ovome? 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS