• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lenovo: Najtanji laptop i tableti budućnosti

Autor mondo.rs

Lenovo u Londonu predstavio nekoliko novih tableta različitih dimenzija - na Androidu i Windowsu - upoznao nas sa najtanjim i najlakšim ultrabukom od 13 inča i najavio da je lider računarskog tržišta, ali da je tek počeo!

 Lenovo: Najtanji laptop i tableti budućnosti Izvor: MONDO portal.

London je tokom 9. oktobra bio potpuno obojen Lenovo bojama! Kompanija je u glavni grad Velike Britanije pozvala novinare iz celog sveta i MobIT, među njima, da prvi vide Lenovo Yoga nove generacije. Ipak, pre nego što su objavili novitete nisu propustili priliku da se i pohvale.

Naime, kompanija Lenovo je šesti tromesečja zaredom vodeći proizvođač računara u svetu i trenutno drži oko 20 odsto računarskogt ržišta celog sveta! Ove podatke zvanično je potvrdio i IDC svojim istraživanjem, a prema rečima čelnika Lenova, kompanija planira velike "juriše" i na smartfon tržište, na kojem je od Googla nedavno kupila Motorolu i ta akvizicija biće završena do kraja godine! Prema proračunu kompanije, do kraja godine prodaće se i isporučiti preko 100 miliona tableta i Lenovo smartfona.

Ovo su dva poslednja Lenovo telefona, koja privlače veliku pažnju, Vibe Z2 i X2.

Yoga 3 Pro ultrabuk od Lenova.
Izvor: MONDO portal.

Nova generacija Yoga Pro tableta
Lenovo Yoga 3 Pro je najtanji i najlakšti ultrabook računar sa ekranom dijagonale 13 inča, koji može da se savije za 360 stepeni! Neke od karakteristika Lenovo Yoga 3 Pro:
- QHD+ ekran
- Intel Core M M-70 procesor
- 8 giga memorije + do 256 giga na SSD-u
- Baterija traje do osam sati
- Narandžasta i zlatna boja kućišta
- Harmony softver koji se prilagođava vlasniku.

Ešton Kučer.
Izvor: MONDO portal.

Ešton Kučer najavio nove Yoga tablete, i to kakve!
Lenovo za nas ima dva nova Windows i Android tableta, dijagonale osam i 10 inča, ali i Yoga tablet od 13.3 inča, koje je detaljno predstavio, nažalost, putem video linka iz Amerike, ambasador Lenovo Yoga portfolija - Ešton Kučer!

Tableti od 10 i osam inča uglavnom se koriste kod kuće, rekao je Kučer i naglasio da su Yoga uređaji tako i koncipirani, kao kućni centar zabave. Tableti imaju stereo zvučnike, poboljšan Full HD displej, kao i četvrti mod držanja, pored uobičajena tri za Yoga familiju.

Lenovo i Kučer naglašavaju i izuzetno izdržljivu bateriju, sjajno i izdržljivo kućište, ali i projektor u najvećem tabletu Yoga brenda - Piko projektor u Yoga tablet 2 Pro tabletu! Ima i sabvufer na poleđini, jačine 5W i displej rezolucije 2.560 x 1.440 piksela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS