• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sinergija 14: U šta se pretvara Microsoft?

Autor mondo.rs

Najveća regionalna IT konferencija u Srbiji spaja regionalne i svetske IT stručnjake, a saznaćemo među prvima kako izgleda "novi" Microsoft i šta će nam sve ponuditi.

Sinergija 14 održaće se u hotelu Crowne Plaza u Beogradu od 20. do 23. oktobra, a kao Tehnički dani konferencije odabrani su 20. i 21. oktobar. MONDO i MobIT su medijski prijatelji konferencije i imaćemo najnovije i najzanimljivije priče pre svih, zato nas pratite, osim na portalu, i na Facebook, Twitter i Instagram kanalima za video, slike i izveštaje!

Novu Sinergiju obeležiće u potpunosti novi i transformisani Microsoft, kao kompanija "Devices and Services", gde će pažnja biti na tablet računarima, Windows Phone uređajima, Office 365 i Azure tehnologijama. Sa integracijom Nokia "Devices and Services" divizije u kompaniju Microsoft, proizvodima poput Windows 8.1 jednako na tablet i smartfon uređajima, kao i sve jačim i prisutniji cloud tehnologijama, Sinergija će korisnicima približiti šta znači "Devices and Services" kompanija i na koji način će korisnici osetiti boljitak u velikoj evoluciji koju Microsoft doživljava.

Cilj Sinergije 14 je da edukuje i omogući IT zajednici Srbije i regiona da ostvari što bolje razumevanje sa svojim poslodavcima, klijentima i poslovnim partnerima kroz različite sadržaje koji podstiču praktičnu primenu tehnologije u poslovne svrhe.

Jedan dan konferencije biće posvećen upravo biznisu i razvoju IT sektora u Srbiji, sa ciljem da stvori sinergiju IT industrije i Biznisa, ali i predstavi perspektive koje savremene tehnologije donose kada je u pitanju ekonomski rast i unapređenje konkurentnosti domaćeg tržišta na globalnoj mapi.

Ove godine Sinergija će ponuditi i susret sa javnim sektorom kao i priliku da svi učesnici budu deo interaktivne diskusije, u cilju kreiranja dobrih ideja i planova za bolji razvoj IT industrije u zemlji i regionu.

Pratite otvaranje Sinergije sa nama u ponedeljak, 20. oktobra, od 10 sati.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS