• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrivena tajna Galaxy smartfona

Autor mondo.rs

Prvi metalny Galaxy telefon ima jednu tajnu, koju nam proizvođač nije odmah otkrio... Zapravo, dva modela nose istu tajnu...

 Otkrivena tajna Galaxy smartfona Izvor: MONDO portal/Goran Sivački.

Samsung Galaxy Alpha koristi zaštitu za displej Corning Gorilla Glass 4, koji je eksperimentalno stavljen na prvi metalni Samsungov Galaxy telefon. Galaxy Alpha najavljena je tokom avgusta, prvi put smo je videli u Berlinu, na IFA sajmu, a u Srbiju je stigla zajedno sa Galaxy Note 4 uređajem, početkom oktobra.

Najlepši Samsungov telefon je "kulminacija" saradnje s proizvođačem Gorilla Glass stakla, kompanijom Corning. "Samsunga Galaxy Alpha je prvi telefon koji nosi novu vrstu GG4 stakla, jer je jednostavno prelep i dokaz da se i pored unapređenog dizajna kvalitet zaštite ne mora smanjiti", rekao je Klif Hand, jedan od generalnih menadžera kompanije Corning, objašnjavajući zašto baš Alpha i otkrivajući tajnu tog modela, koju niko nije "provalio".

Samsung Galaxy Alpha trebalo bi da izdrži pad na hrapavu površinu sa jednog metra u 80 odsto slučajeva, uz gotovo dvostruko tanji sloj zaštite, koji na Alphi iznosi 0.4 milimetra. Samsung Galaxy Alpha je tanja od sedam milimetara i jedan je od najtanjih Samsung telefona ikada. Uz Alphu, i Note 4 ima istu GG4 zaštitu.

-
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS