• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najgori telefoni 2014.

Autor mondo.rs

Jedan je napravio gubitak od 170 miliona dolara, drugi nije ni stigao na tržište, a treći i pored sjajne cene i karakteristika i dalje ne može da se kupi...

Najgori telefoni po izboru Phone Arena sajta su:

- Nokia X i Nokia X2
- OnePlus One i
- Amazon Fire Phone.

Ovi telefoni najavljeni su prilično pompezno, svaki na posebnom događaju, uz velike marketing troškove i uz gomilu velikih obećanja. Ipak, propali su, pročitajte šta bi mogli biti razlozi za tako nešto.

Nokia X i X2
I pre nego što je Nokia s izmenjenim Androidom mogla da postane hit Microsoft je otkazao čitav koncept, ne dozvolivši dalje širenje linije pametnih telefona. Šteta, jer na MWC kongresu u Barseloni, gde je Nokia X s Androidom najavljena, upravo taj uređaj je bio najveći hit.

OnePlus One
Odličan telefon po odličnoj ceni, od samo 299 dolara, koji gotovo da i ne može da se kupi. Prvo se kupovina obavljala uz pozivnicu, pa je tek mala količina prodata direktno, preko svetskih prodavnica (po višoj ceni), a liste čekanja i upitna isporuka i pored rezervacije i danas su aktuelni.

Amazon Fire Phone
Kompanija Amazon je na posebnom događaju u Sijetlu, u Americi, za koji je navodno apliciralo preko 60.000 zainteresovanih posetilaca, predstavila svoj prvi pametan telefon, neobično nazvan Fire Phone. I zaista, telefon, osim što ima "kul" 3D efekat iznad ekrana, ima i sasvim dobre ostale specifikacije. I cena je bila korektna, 299 dolara uz zgovor kod operatera, ali ni to nije pomoglo. Amazon je morao da otpiše preko 170 miliona dolara za neprodate telefone, kao čist gubitak, a danas se uređaj prodaje za 99 do 199 dolara i to bez ugovora. I opet ga niko ne kupuje...

Šta vi kažete? Čekamo komentare ispod!

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dbau

Sony Xperia E najgori telefon u istoriji!

RECENZIJE

TIPS & TRICKS