• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danas nam je divan dan...

Autor mondo.ba

MONDO slavi osmi rođendan!

U decembru 2006. godine osnovana je banjalučka MONDO redakcija. Od tada pa do danas mijenjali smo dizajn i radne platforme, ali nikad ekipu, i nikad uređivačku politiku.

MONDO i danas za vas prave ljudi koji su tu od samog početka. Sa jednakim entuzijazmom i posvećenošću za vas biramo i pišemo vijesti, a kolege koje su nam se u međuvremenu pridružile samo su obogatile našu lijepu priču pod nazivom MONDO BiH.

Kada je o uređivačkoj politici riječ, držimo se jednostavnog pravila da je naš posao prvenstveno da informišemo. Biramo najvažnije vijesti iz cijele planete i prenosimo vam ih odmah, „upakovane“ na način da svako od vas može da razumije i sam donese zaključke.

Trudimo se da budemo na svim važnim i interesantnim događajima koji su nam dostupni, dajemo sve od sebe da o njima izvještavamo prvi i radimo to na poseban, naš način. Pišemo tekstove kakve i sami želimo da čitamo, postavljamo pitanja čiji bi odgovori zanimali sve vas i trudimo se da ukažemo na sve pojave za koje procijenimo da zaslužuju pažnju.

Radimo predano, skoro neprestano, s vama smo i kada nas zadese prirodne katastrofe, s vama smo za praznike, vikende i u svakoj prilici. Njegujemo prijateljstva sa kolegama iz drugih medija i istinski se trudimo da podržavamo jedni druge.

Naučili smo da brzo posložiomo prioritete i da reagujemo na vrijeme, ali i da budemo najglasnija koncertna publika, najzahtjevniji degustatori piva, i najrasplesaniji posjetioci na žurkama.

Sve to je vaša zasluga. Bez vas, ne bi bilo ni MONDO portala. I zato – hvala vam, što nas čitate, što nam vjerujete, što nas zovete, pišete i družite se s nama sve ove godine. Mi ćemo i dalje davati sve od sebe da ostanemo vrijedni vašeg povjerenja.

Pišite nam na [email protected], čitajte nas na računaru, tabletu, laptopu ili telefonu, adresa je mondo.ba, a besplatne aplikacije za iOS i android vas čekaju u online prodavnicama aplikacija.

Tagovi

Komentari 9

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

Zivi i zdravi bili i neka Vam je sa srecom. Samo nastavite u istom ritmu.

Bravo

Bravo drugari!!!! Nek vam je srećan rođendan.

brankica

Sretan rođendan. <3

Radovan

Srecan vam rodjendan

Miso

Sretan rodjenda

RECENZIJE

TIPS & TRICKS