• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muzičko jaje - e to treba čuti!

Autor mondo.rs

Zvučnici WAM7500/6500 predstavljaju novi koncept za Samsung zbog svog oblika, a pružaju bogat zvučni ugođaj, bez obzira na to gde se korisnik nalazi u odnosu na uređaj.

Za razliku od konvencionalnih zvučnika modeli WAM7500/6500 zvukom ispunjavaju čitavu prostoriju. Ovaj revolucionarni pristup audio opremi nastao je korišćenjem tehnologije pod nazivom "Ring Radiator" koja dopušta da zvuk teče u radijusu od 360 stepeni, sa savršenim balansom između visokih tonova i basova. "Znamo koliko naši korisnici vole muziku i zato smo odlučili da proširimo svoj portfolio, kako bismo im doneli visokokvalitetno bežično ozvučenje“, izjavio je Džurak Če, viši potpredsednik u kompaniji Samsung Electronics. "Sa novim modelima WAM7500/6500 korisnici mogu da uživaju u jasnom zvuku gde god se nalaze, dok su naši novi zakrivljeni soundbarovi savršeni za napredno iskustvo gledanja televizije".

Zvučnici WAM7500/6500 su delom razvijeni u modernoj audio laboratoriji kompanije Samsung u Kaliforniji. Vrhunskog su dizajna i napravljeni od materijala koji se elegantno uklapa u svaki enterijer. Na CES-u 2015, Samsung je predstavio dva modela - uspravni (WAM7500) i pokretni (WAM6500). Oba modela imaju mogućnost povezivanja sa TV uređajima, soundbarovima i mobilnim uređajima.

U okviru CES-a 2015, kompanija Samsung predstavlja i novu liniju zakrivljenih soundbarova koji se uklapaju sa TV uređajima, unapređenu u odnosu na premijerni uređaj koji je predstavljen sredinom 2014. godine. Uz seriju 7500, Samsung promoviše i serije 8500, 6500 i 6000, koji čine četiri modela koji optimalno dopunjuju Samsungove zakrivljene televizore različitih dimenzija, od 45 do 78 inča.

Novopredstavljena serija 8500 ponudiće i poboljšan kvalitet zvuka sa svojim 9.1 zvučnicima, zahvaljujući centralnom zvučniku, kao i dodatnim zvučnicima sa strane koji se nalaze na oba kraja uređaja. To će dodatno doprineti iskustvu gledanja Samsungovog zakrivljenog televizora, pružajući korisniku vrhunski vizuelni i audio doživljaj.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS