• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJERA: Metalni Galaxy A7

Autor mondo.rs

Pogledajte najbolji Galaxy A model, A7, koji je MobIT ekipa snimila u Monaku!

 PREMIJERA: Metalni Galaxy A7 Izvor: MONDO portal.

Samsung je u Monaku, na EuroForumu, održao evropsku premijeru modela Galaxy A7, najvećeg modela iz nedavno najavljene Galaxy A serije. Galaxy A7 bi trebalo da zauzme mesto Galaxy Alpha smartfona, koji je prvi kompletno metalni Galaxy telefon južnokorejskog proizvođača i sa njim deli neke hardverske, ali prvenstveno dizajnerske elemente.

Telefon je vrlo prijatno držati u ruci, čvrst je, odlično sklopljen, a displej je vrlo dobar, Super AMOLED i prikazuje oštru i jasnu sliku, na dijagonali od 5.5 inča. I pored velike dijagonale displeja telefon je zadržao kompaktan oblik, koji će biti dovoljno "mali" za najveći broj korisnika.

U Galeriji na kraju vesti možete pogledati sve karakteristike ovog telefona, a u nastavku ga možete videti uživo, sa premijere u Monaku.

Samsung Galaxy A7 oslanja se na dizajn, izuzetnu kameru i Android operativni sistem koji dolazi u verziji KitKat 4.4, a biće nadograđen i na Lollipop u narednom periodu.

Uz standardne Android i Samsung funkcije, Galaxy A7 ima i Samsungove premijum funkcije, Ultra-Power Saving Mode, Private Mode i Multiscreen, kao i podesivi audio koji se inteligentno prilagođava i pojačava zvuk u zavisnosti od korisnikovog okruženja.

Cena telefona nije najavljena, ali će biti iznad cene modela Galaxy A5, koji kod nas u maloprodaji u ovom trenutku košta 56.000 dinara. Na tržištu se očekuje uskoro.

Pratite nas na Facebooku i pogledajte šta je još predstavljeno na Samsung Forumu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS