• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Cene iPhona sramotno visoke"

Autor mondo.rs

Američke kompanije razmenjuju mišljenje jedna o drugoj preko medija, pa pročitajte šta "vođe" misle o poslovanju jedne i druge.

Motorola u poslednjih nekoliko nedelja javno proziva konkurente, pa je nakon hrabre izjave kako su pali BlackBerry i Nokia, a sledeći Samsung, dala novu, ovog puta opisujući kompaniju Apple. Direktor Motorole izjavio je za američke medije da su iPhone cene sramotno visoke i da to nije model poslovanja za budućnost. "Verujemo da će u budućnosti jedino važno biti da se sjajno korisničko iskustvo i dobre mogućnosti po razumnoj ceni", rekao je Rik Osterlou.

Isprovociran izjavom glavnog Apple dizajnera Džonija Ajva kako je Motorola skinula odgovornost sa sebe kao dizajnera, ponudivši korisnicima da biraju boju telefona po želji ili masku po volji za Moto X model, Osterlou je dodao: "Sigurni smo da krajnji korisnik želi da učestvuje u dizajniranju proizvoda i naša filozofija poslovanja je takva da to i omogućimo".

Motorolu je kupio Lenovo i u poslednjem kvartalu 2014. kompanija je zabeležila rekordan broj prodatih modela, koji je prešao 10 miliona.

Čekamo komentare na ovu priču!

x
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS