• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova rešenja za povezivanje u budućnosti

Autor mondo.rs

Otkrijte kako će izgledati rešenja za povezivanje u budućnosti.

MDS Informatički inženjering, domaća IT kompanija iz oblasti računarskog inženjeringa, uz podršku kompanije Cisco, predstaviće 19. marta na konferenciji Net@Work 2015, nova znanja i trendove u oblasti mrežnog inžinjeringa, za 300 učesnika iz Srbije i Crne Gore. Konferencija će se održati u hotelu Crowne Plaza 19.03.2015 sa početkom u 10.55 časova, a svoje prisustvo potrebno je prvo najaviti (za kontakt obratite se na MDS sajtu).

Ove godine, naglasak je na Enterprise rešenjima i kombinaciji različitih tehnologija u obasti bezbednosti, kolaboracije, data centara... Ono što se smatra posebno značajnim jeste razvoj sopstvenih softverskih rešenja MDS-a, razvijenih na Cloud infrastrukturi, kao i u segmentu kolaboracije (VoIP). Sve teme su koncipirane na osnovu potreba korisnika iskazanog na domaćem i regionalnom tržištu, a imaju za cilj povećanje bezbednosti podataka, smanjivanja troškova, povećavanja profita i ne manje značajno, olakšavanje svakodnevnog poslovanja.

Zadovoljstvo nam je da nastavljamo tradiciju održavanja skupova za korisnike, gde je MDS Net@Work 2015 samo jedan u nizu, koji realizujemo uz pomoć kompanije Cisco. Trudimo se da iz godine u godinu razmenjujemo što više informacija sa našim korisnicima o trendovima koji nas očekuju u narednom periodu i najnovijim Ciscovim rešenjima koja predstavljaju odgovor na nove izazove”, izjavio je Slaviša Čapkunović, iz kompanije organizatora.

Uvodnu prezentaciju na konferenciji održaće gost predavač iz Cisca, čije ime još uvek nije otkriveno, a samo otvaranje konferencije biće iznenađenje za posetioce, jer prema rečima organizatora biće spojeno nespojivo - umetnost i mrežni inženjering.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS