• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook zabranio golotinju i još neke objave!

Autor mondo.rs

Ako objavite nešto od sledećih stvari Facebook će ih obrisati, a vaš nalog može biti privremeno ili trajno suspendovan.

U zvaničnom Facebook saopštenju, koje definiše Facebook Community Standard pravila ponašanja na društvenoj mreži, stoji da Facebook neće biti nimalo tolerantan prema govoru mržnje, zlostavljanju, uznemiravanju ili bilo kakvom onlajn obliku maltretiranja korisnika. Facebook će sklanjati i fotografije, objave i statuse za koje proceni da su prenasilni ili uznemiravaujući (nakon prijava korisnika).

Ono što je zanimljivo jeste i objava koja se tiče golotinje, koje će na Facebooku biti manje. Društvena mreža će sklanjati fotke i objave koje sadrže slike polnih organa, golih ženskih grudi, posebno onih na kojima su istaknute bradavice, ali i druge sadržaje koji se mogu podvesti pod tu kategoriju. Facebook ima razumevanja za slike dojilja, žena koje golim grudima promovišu zdravlje i izlečenje, ali i generalno prema golotinji u službi umetnosti, kakva se sreće na slikama, skulpturama i drugim umetničkim radovima.

Sve ovo odnosi se na svakog korisnika, stranicu ili profil na Facebooku.

Na osnovu dojava korisnika o nedoličnom, uvredljivom ili uznemiravajućem sadržaju Facebook će formirati mapu regiona, koja će pomoći u bržem i efikasnijem uklanjanju tih sadržaja. Facebook neće ukloniti svaki prijavljen link, sliku ili post, jer ne krše svi unemiravajući ili neki drugi sadržaji Facebook Community Standard pravila, ali korisnik se, ako tako želi, samostalno može zaštititi od sličnih objava u budućnosti klikom na "Unfollow", "Unfriend" ili "Hide" link u gorenjem desnom uglu posta. Pogledajte Facebook video o svemu ovome i pratite nas na Facebooku,TwitteruiInstagramu!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS