• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Windows 10: Stiže na leto, besplatan i za pirate!

Autor mondo.rs

Microsoft najavio da Windows 10 stiže na leto i da će biti besplatan i za piratske kopije OS-a.

Microsoft će Windows 10 ponuditi na 190 tržišta na 111 jezika, uključujući i srpski, a u planu je tesna saradnja sa proizvođačima hardvera koji će preko Microsoft ili svojih servisa nuditi besplatnu nadogradnju na Windows 10. Dakle, Windows 10 za računare i Windows Phone 8.1 uređaje će definitivno biti besplatan u prvih godinu dana, svi detalji o tome dati su OVDE.

Na Microsoft WinHEC samitu u Šenženu, u Kini, Teri Majerson, jedan od ključnih ljudi Microsofta i Windowsa najavio je saradnju sa kineskim Tencentom, kompanijom koja stoji iza QQ društvene mreže, koja bi uskoro mogla biti veća od Facebooka, što će pomoći u još bržem širenju Windowsa 10 koji će korisnici te društvene mreže dobiti besplatno i odmah po objavljivanju. Takođe, najavljena je saradnja sa Xiaomi kompanijom, na testiranju Xiaomi MI4 Windows 10 uređaja, kao i sa proizvođačem League of Legends igre, koja će postati univerzalna Windows 10 aplikacija, kao i drugi naslovi te kompanije.

Imate piratski Windows?

Da, Teri Majerson je rekao da je bitno da li PC podržava Windows 10 i da će biti besplatan za sve korisnike, čak i one s piratskom verzijom Windowsa!

Samo u Kini Lenovo će u svojim servisnim centrima, kojih ima više od 2.500, ponuditi besplatnu nadogradnju na Windows 10 i tehničku podršku. Što se Windows 10 verzije za telefone tiče o tome nije bilo reči, ali se u delu o saradnji sa Xiaomi kompanijom na testiranju Mi4 uređaja i dalje spominje "kasnije ove godine".

,,,
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS