• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ona je budućnost HTC-a!

Autor mondo.rs

HTC imenovao Šer Veng za glavnu izvršnu direktorku, dok će Piter Čau voditi razvojnu laboratoriju Future Development Lab.

Bord direktora korporacije HTC imenovao je Šer Veng, predsednicu i suosnivača HTC-a, glavnom izvršnom direktorkom kompanije (CEO). Odluka je stupila na snagu odmah. Dosadašnji glavni izvršni direktor, Piter Čau, preuzeće rukovođenje inovacijama i razvojem budućih proizvoda u kompaniji.

Svedoci smo brzih promena u ovoj industriji, sa pametnim telefonima kao našom ličnom platformom koja nas povezuje sa rastućim svetom novih pametnih uređaja. Začetnici smo industrije pametnih telefona; vodićemo se i dalje takvim načinom razmišljanja da bismo iskoristili potencijal nove generacije umreženih i povezanih uređaja i usluga. Fantastičan odziv i reakcije javnosti na naš uređaj za virtuelnu realnost, HTC Vive, početkom ovog meseca, ukazuje na značaj novih uvezanih tehnologija za našu budućnost”, izjavila je Šer Veng, predsednica i glavna izvršna direktorka kompanije HTC. ”Kao preduzetnica u srcu, veoma sam uzbuđena što je pred nama toliko novih prilika i mogućnosti, i počastvovana što mogu da ih iskoristim da doprinesem oblikovanju nove faze u razvoju HTC-a”.

Tokom prethodne dve godine, Veng se sve više uključivala u vođenje različitih aspekata poslovanja kako bi gospodinu Čau omogućila da se usredsredi na razvoj proizvoda, ulogu u kojoj je dokazao svoju ekspertizu svetske klase u dizajniranju i primeni najnaprednijih tehnologija. Bord direktora i tim izvršnih rukovodilaca složio se da je pravi trenutak da se takav sled ozvaniči i sprovedu organizacione promene neophodne da se HTC-u omogući da nastavi ka sledećoj fazi svog razvoja.

U vreme svog mandata kao izvršnog direktora, Piter Čau je nadgledao uspešnu fazu tranzicije HTC-a iz proizvođača ručnih uređaja za druge naručioce (ODM) u globalni brend. Na svojoj novoj izvršnoj funkciji rukovodioca razvojne laboratorije HTC Future Development Lab, gospodin Čau će imati ključnu ulogu u identifikovanju budućih prilika za rast kompanije.

Pogledajte najmoćniji HTC One uređaj do sad, koji je predstavljen početkom marta na MWC 2015 sajmu, kada je i Šer Veng bila na bini prezentujući buduću viziju kompanije - tad nismo znali da je ona baš to - budućnost HTC-a!

Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS