• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najlepši Android telefon dobio naslednika: Lepši!

Autor mondo.rs

U Londonu će 15. aprila biti predstavljen naslednik najlepšeg Android telefona - pogledajte prve slike!

Huawei planira da bude svetski broj jedan proizvođač smartfona i radiće na marketingu da to postignu. Ipak, prvo mesto planiraju da osvoje prvenstveno dobrim uređajima, a naslednik Huawei P7, koji je najlepši Android telefon dosad (ko ga je video uživo znaće da je to tako) biće moćan i moderan uređaj, ako je suditi po procurelim fotkama i najavama.

Huawei će, prema pozivnici za premijeru koju nam je predstavništvo poslalo, najaviti modelHuawei P8, naslednika najlepšeg Android P7telefona (koji se prodaje i uSafirnom i Arsenalizdanju), 15. aprila na događaju u Londonu. Kako Weibokineski portal saznaje, Huawei sprema dizajnerski još privlačniji telefon, koji ni po funkcijama neće zaostajati za konkurentima, a očekujemo da Huawei ode i korak dalje što se toga tiče.

Vidimo da je poleđinsko staklo zamenio metal brušenih ivica, prisutni su detalji koji pojačavaju "premijum" utisak, a nadamo se da je prednji deo prekriven safirnim staklom!

Huawei će prvi predstaviti 16-nanometarski sistem proizvodnje za osmojezgarniKirin 930 čipset, koji će samostalno izraditi, a tu će biti i dva ili čak tri giga RAM memorije, više varijati što se interne memorije tiče (16, 32 ili 64 GB), moguće i pozadinska i prednja kamera do 13 megapiksela, kao i baterija kapaciteta 2.600 mAh. Ekran će biti Full HD, dijagonale 5.2 inča.

Displej će zaštititi Gorilla Glass 3 staklo, a dimenzije telefona su tek nešto veće od P7, zbog većeg ekrana - 144 x 71 x 6.6 milimetara. Nagađa se da će Huawei P8 imati i "touch" skener otiska prsta, koji će biti nevidljiv na poleđini uređaja, ali o tome ne znamo ništa više.

Pratite nsa na mrežamaFacebook,Twitteriinstagram. gde ćemo objaviti više slika i video snimaka direktno iz Londona, sa premijere koja će biti 15. aprila - vidimo se!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS