• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte kako će LG poboljšati svoje telefone

Autor mondo.rs

Jednostavniji, intuitivniji i pametniji interfejs koji bolje razume potrebe korisnika je prva velika stvar koju je LG rešio da podeli s korisnicima pre premijere LG G4.

LG Electronics objavio je da će najnoviji korisnički interfejs ove kompanije, LG UX 4.0, biti glavna karakteristika dugo očekivanog LG G4 smart telefona, koji će biti predstavljen krajem meseca (28. i 29. aprila širom sveta). Unapređeno korisničko iskustvo biće jednostavnije i intuitivnije, kako bi se bolje razumele potrebe svih korisnika i kako bi se na iste bolje odgovorilo.

Prvenstveno, LG je unapredio korisničko iskustvo pojednostavljujući dizajn interfejsa i karakteristika samog uređaja. Na primer, kreirana je nova opcija Quick Shot koja omogućava korisnicima da brže fotografišu duplim kuckanjem na pozadinsko dugme dok je ekran isključen. Takođe, unapređena je i opcija Smart Bulletin koja automatski prikuplja važne informacije iz različitih aplikacija i prikazuje ih na jednoj strani.

33
Izvor: YouTube
UX 4.0 korisnicima pruža veću mogućnost i kada se radi o izboru režima rada prilikom fotografisanja – Simple, Basic i Manual koji odgovaraju svim fotografima od amatera do profesionalaca. Unapređena opcija Smart Notice omogućava personalizovane notifikacije o vremenu, putovanjima i svemu drugom analizirajući dnevne rutine korisnika, kao i raspored njihovih putovanja, po potrebi kombinujući ove informacije.

Još jedan primer unapređenog interfejsa uočljiv je u galeriji fotografija koja poseduje opciju da kreira specifične albume u zavisnosti od lokacije i vremena kada je svaka fotografija napravljena. Takođe i opcija Ringtone ID automatski komponuje jedinstveni zvuk zvona za svaki omiljeni kontakt u imeniku.

Verzija

Glavnekarakteristike

Prednostza korisnike

UX 1.0

Quick Memo, QSlide

Efikasno upravljanje

UX 2.0

KnockON, KnockCodeTM

Veća pogodnost

UX 3.0

Gesture Shot, Touch & Shoot

Jednostavnija i lakša upotreba

UX 4.0

Camera Manual Mode, Smart Notice

Personalizovano korisničko iskustvo

44
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS