• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rešen najveći iPhone problem!

Autor mondo.rs

To što izum koji će produžiti trajanje baterije košta 100 dolara vlasnicima iPhona možda neće biti toliki problem, jer će se telefon puniti non-stop!

Mlada firma Nikola labs napravila je posebnu masku za Apple telefon, popularni iPhone, koja koristi radio frekvence koje odašilja taj uređaj da bi se on direktno punio.

Maska, zapravo, obnavlja 90 odsto energije koju smartfon izgubi u vezama Bluetooth, Wi-Fi ili mreži i transformiše je u energiju koja se direktno vraća u uređaj. Radi se o tehnologiji koja pomaže da se poveća autonomija rada tog uređaja za 30 odsto.

Sistem je trenutno napravljen samo za telefon iPhone 6, ali će biti tehnički prilagođen svim smartfonima i tabletima. Zainteresovani će moći da učestvuju u finansiranju preko platforme Kickstarter.

Proizvod će se naći na tržištu za nekoliko meseci, najverovatnije na jesen, po ceni od oko 99 dolara, što je malo manje od 90 evra u ovom trenutku. Mana maske je što je prilično glomazna i teška i proizvodi se u tamnoj boji, koja nije u skladu sa aktuelnim trendovima mode i dizajna. Ali, ako napuni bateriju kao što obećava da hoće - koga će biti briga za ove mane?!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS