• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung Galaxy A5

Autor mondo.rs

Najtanji Samsungov telefon na našem tržištu - Samsung Galaxy A5.

 Samsung Galaxy A5 Izvor: mts.

Samsung Galaxy A5.
Izvor: mts.
Kompanija Samsung je prilikom proizvodnje modela Galaxy A5 stavila akcenat na njegovu spoljašnjost i kvalitet izrade. Telefon ima izuzetno tanko metalno kućište, svega 6,7mm, u koje je smešten prvoklasni hardver. Ovaj model svojim dizajnom ostavlja bolji utisak nego neki skuplji modeli. Posebno atraktivna je pozadina koja je matirana, sa blagim odsjajem.

HD Super AMOLED displej je dijagonale 5 inča i poseduje Corning Gorilla Glass zaštitu četvrte generacije. Pruža jasan prikaz koji je skoro nepromenljiv pri različitim uglovima gledanja, dok istovremeno zadržava dobru čitljivost prilikom izloženosti jakoj sunčevoj svetlosti.

Uređaj radi na Quad core procesoru od 1,2GHz, podržava Android 4.4.4 KitKat operativni sistem i koristi nano SIM karticu. Raspolaže sa 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, koja je pomoću mikro SD memorijske kartice proširiva i do 64GB.

Baterija od 2300mAh nije zamenljiva, što neki ljubitelji Samsungovih modela smatraju njegovom manjkavošću.

Zadnja kamera ima 13MP, LED blic i autofokus, dok prednja kamera od 5MP poseduje inovativne funkcije kao što su Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face i Rear-cam Selfie. Zahvaljujući aktuelnom softveru za automatsko detektovanje lica i glasovne komande, kvalitet selfija ćete podići na zavidan nivo.

Tu su i već poznate karakteristične funkcije koje odlikuju Samsungove modele - Ultra Power Saving Mode, Private Mode i automatsko audio prilagođavanje.

Samsung Galaxy A5 je u ponudi mts-a dostupan u beloj i crnoj boji po ceni od 1 dinar uz pakete Super i Super Plus i ugovor na 24 meseca. O ovim, kao i cenama uz druge tarifne profile možete da se informišete putem našeg webshop-a ili u najbližoj poslovnici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS