• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto postoji HTC One M9 kad imamo OVO?!

Autor mondo.rs

HTC predstavio odličan model Butterfly 3, koji je moćniji i od vodećeg One M9!

HTC je izbacio One M9 da bi održao status "premijum" proizvođača, koji pravi odlično dizajnirane, još bolje izrađene i moćne telefone. To ostaje činjenica, kad se razmišlja o HTC One M9 uređaju, ali se sad nameće i pitanje ko će da ga kupi kad će za par nedelja ili meseci moći da kupi nešto poput Butterfly 3 telefona!

Za Butterfly seriju HTC-a ste možda čuli, a ako niste, evo prilike! Stigao je treći model iz serije, koji se na japanskom tržištu, gde je i najavljen, zove HTC J Butterfly (HTV31), a u Evropi i kod nas će se zvati HTC Butterfly 3. Prethodne Butterfly generacije stigle su do Srbije, kako u slobodnu prodaju, tako i kroz ponudu operatera, a ovaj model ćemo nestrpljivo čekati, jer je odličan.

Dizajn je, kao što vidite na slikama, moderan, nešto poput HTC Desire Eye, a specifikacije su još bolje. To je pravi selfi telefon s prednjom kamerom rezolucije 13 megapiksela sa softverom za ulepšavanje, glavnom Duo kamerom rezolucije 20.2 MPx (donja je sporedna, namenjena efektima i bokeh snimcima), a tu je i dvotonski Led blic. Unutrašnjost je prepuštena Snapdragon 810 čipsetu, uz 3 GB RAM i 32 GB korisničke memorije, sa microSD proširenjem do 128 GB. Displej je dijagonale 5.2 inča (oko 13.2 cm) ima Quad HD rezoluciju (2.560 x 1.440 piksela) i podržava DOT View preklope koji su pravi HIT među HTC korisnicima.

Telefon je vodootporan, podržava Infrared, NFC, Wi-Fi, Bluetooth, USB On the Go (microUSB 2.0), GSM, 3G i LTE mreže (225 Mbps brzina ka korisniku i 25 Mbps od korisnika brzina prenosa podataka), kao i GPS, FM radio i audio 3.5 mm.Telefon, po nama, ali i po Engadget izvoru, ima samo dve mane u odnosu na vođu, M9 - bateriju kapaciteta 2.700 mAh i plastično telo (s ovim drugim bismo lako mogli i da živimo).

Za kraj smo ostavili i stereo BoomSound Dolby Surround zvučnike koji su diskretnije ubačeni iznad i ispod displeja HTC Butterfly 3. Cena Butterfly 3 modela još uvek nije saopštena, ali će sigurno biti ispod One M9.

Čekamo komentare ispod vesti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS