• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avokado i kupus popularniji od predsednikove žene!

Autor mondo.rs

Google pretraga "izbacila" je vrlo zanimljive rezultate o tome koji su termini najpopularniji po broju pretraga - pogledajte!

Američki Internet servis Google analizirao je reči koje korisnici najčešće pretražuju na mreži i ispostavilo se da su pojedine namirnice, poput kupusa kale ili avokada, popularnije od mnogih ličnosti svetskog glasa.

Zvezde skreću veliku pažnju, ali se sve više govori i o gastronomiji, pa kao i mnogi pevači i glumice i neke namirnice umeju da budu u trendu.

Američki Google je uporedio kupus kale, o kom svi govore, sa manekenkom, glumicom i GTA V DJ-em Karom Delavinj i zaključio da kale izaziva veće interesovanje od poznatog supermodela. Istina je, zapravo, da su Amerikanci ludi za tim kupusom. Broj farmi koje uzgajaju ovu zeljastu biljku je u poslednjih pet godina porastao sa 954 na 2.500!

Istraživanje je, takođe, pokazalo da je avokado popularniji od prve dame SAD-a, Mišel Obame, a da je interesovanje za kolačićima (cupcakes) veće nego za Kanjeom Vestom.

Ako je verovati Googlu, kafa je bolje rangirana od Bijonse, jaja imaju više uspeha od Ris Viterspun, a Madona i Keti Peri mogu samo da sanjaju o slavi piletine, odnosno pice.

Čekamo vaše komentare ispod vesti!

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lucija

A zasto bi bilo drugacije? Ko su oni nama? Ne imaj idola, osim Boga jedinog! Pozdrav svima!

RECENZIJE

TIPS & TRICKS