• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo šta će imati novi iPhone 6S i 6S Plus

Autor mondo.rs

Procurelo skoro sve, evo šta će doneti novi iPhone 6S i iPhone 6S Plus.

Prema pisanju BGR portala Apple će proizvodnju iPhone modela 6S i 6S Plus početi već u junu, sa ekranima od 4.7 i 5.5 inča (oko 12 i 14 centimetara), dok se model od četiri inča ne spominje. Specifikacije iPhone 6S i iPhone 6S Plus objavio je Trend Force. Oba iPhone 6S modela doći će sa brzim RAM-om, koju smo videli na Samsung Galaxy S6 i S6 Edge modelima, LPDDR4, i to sa dva giga, a za izradu će biti zadužene kompanije Samsung i SK Hynix. Telefoni će dolaziti sa najmanje 32 GB interne TLC NAND fleš memorije, koja će moći da se pronađe i u paketima od 64 i 128 GB, što znači da se verzija od 16 GB izbacuje, baš kao što je slučaj i sa S6 i S6 Edge.

Softver će biti iOS 9, podržavaće rad sa Force Touch tehnologijom, koju bi iPhone 6S i 6S Plus trebalo da imaju, a na raspolaganju će biti i inovativni načini korišćenja ekrana osetljivog na dodir, koji će biti osvetljen sa više Led dioda. Blic ostaje isti, a telo telefona biće za manje od milimetra tanje i nešto lakše.

Dodatni detalji o displeju i kameri nisu otkriveni, ali se ne očekuje spektaklularno unapređenje.

Očekuje se da se tokom trećeg tromesečja proda oko 25 miliona komada novih iPhona, dok bi tokom četvrtog ta brojka mogla da se približi cifri od 50 miliona. Apple bi, prema proceni trebalo da završi godinu sa 20 odsto većom iPhone prodajom, sa ukupno prodatih preko 230 miliona komada za godinu dana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS