• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su Windows 10 cene + ko će morati da ga plati!

Autor mondo.rs

Microsoft je i zvanično objavio cene nadogradnje Windowsa 10 i razjasnio o čemu je reč s prvom godinom besplatne nadogradnje.

Nov operativni sistem Microsofta, Windows 10, će, kako je objavila ta firma, koštati 119 dolara ako je za kućnu upotrebu i 199 dolara u verziji za profesionalce. Da bi se prešlo s izdanja za kućnu upotrebu na verziju za profesionalce biće potrebno izdvojiti 99 dolara.

Windows 10 i pirati

Windows 10 će od 29. jula ove godine biti dostupan u 190 zemalja u svetu kao besplatna nadogradnja za korisnike Windowsa 7 i Windowsa 8.1.

Kako preći na nov OS i rezervisati Windows 10 objasnili smo vam na linku. Pirati će, ipak morati da kupe legalan Windows...

Plaćanje Windowsa 10 će početi 29. jula 2016. godine, do kada će taj OS biti besplatan i to pod određenim uslovima. Ipak, ovo ne znači da će oni koji ga preuzmu do ovog datuma besplatno, takođe morati da počnu da plaćaju upotrebu Windowsa 10. Microsoft je objasnio da promo period, tokom kojeg se besplatno prelazi na Windows 10 traje godinu dana, od 29. jula 2015. i svi korisnici koji u tom roku pređu na Windows 10 zadržavaju ga zauvek, besplatno i sa besplatnom podrškom dok traje životni ciklus uređaja na kojem je taj OS instaliran.

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS