• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Galaxy Note 5 stiže u septembru uz Samsung Pay

Autor mondo.rs

Ljubitelji fableta će morati da se strpe još nekoliko meseci.

 Galaxy Note 5 stiže u septembru uz Samsung Pay Izvor: MONDO portal.

Imajući u vidu da su se verzije Galaxy Note telefona do sad predstavljane IFA sajmu u Berlinu početkom septembra, ne iznenađuje vest da će Galaxy Note 5 takođe biti predstavljen na istom sajmu i ove godine. Ono što je donekle čudno - izvršni direktor Samsunga je to i potvrdio.

Skorašnje informacije koje su demantovane od strane Samsunga su tvrdile da bi Note 5 mogao biti predstavljen ranije nego što je bilo planirano, kako bi pretekao predstojeći iPhone 6 Plus model. Bilo kako bilo, Samsungov izvršni direktor Rhee in Jong potvrdio je da će novi Galaxy Note 5 ipak biti predstavljen u septembru.

On je takođe rekao investitorima da je kompanija morala da odloži lansiranje Samsung Pay servisa do septembra. Bežično plaćanje je trebalo da bude dostupno korisnicima S6 i S6 edge telefonima u Americi i Koreji ovog leta, najranije u julu mesecu.

Servis će debitovati u Sjedinjenim Državama u isto vreme kada novi model bude predstavljen. Izvršni direktor nije rekao da se radi o Note 5 modelu, ali je verovatno mislio na novi fablet model, prenosi BGR.

„Novi servis će verovatno biti dostupan na narednoj verziji Galaxy Note uređaja“, rekao je Daishin Securities. Ostaje pitanje da li će Samsung uspeti da servis obezbedi i korisnicima jeftinijih telefona.

Čekamo komentare ispod vesti!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS