• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Prime Communications" dobitnik IPRA nagrade

Autor mondo.ba

Agencija „Prime Communications“ je nagrađena najprestižnijom PR nagradom u svijetu - Zlatnom nagradom Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću za 2015. godinu za upravljanje kriznom komunikacijom za klijenta „Leburić komerc“ d.o.o.

Agencija "Prime Communications" je nagrađena za upravljanje kriznom komunikacijom za klijenta „Leburić komerc“ d.o.o. Prnjavor tokom trajanja zabrane prometovanja „Pekabesko“ proizvoda u Bosni i Hercegovini u decembru prošle godine. „Prime Communications“ je nagrađen u kategoriji krizni menadžment u konkurenciji od ukupno 447 prijavljenih radova i projekata iz cijelog svijeta, a osamnaest internacionalnih sudija prepoznalo je upravljanje krizom iz Bosne i Hercegovine kao jedno od najboljih među prijavljenim radovima iz cijelog svijeta.

„Izuzetno smo ponosni i zadovoljni što je uspješno upravljanje kriznom komunikacijom našem klijentu donijelo razrješenje poslovnog problema, skidanjem zabrane prometovanja proizvoda za klijenta, najkonkretnijim mogućim dokazom argumentovane, pravovremene i proaktivne komunikacije koja treba da bude sastavni dio svakog kriznog menadžmenta. Najprestižnija svjetska nagrada Međunarodnog udruženja za odnose s javnošću upravo za krizni menadžment ovog slučaja, potvrđuje princip na kojima počiva naš rad s klijentima, da je upravljanje komunikacijom među najvažnijim alatima za ostvarenje poslovnih ciljeva“, kaže Dragan Močević, osnivač agencije „Prime Communications“.

Međunarodno udruženje za odnose s javnošću prvi put je nagradilo jednu agenciju iz Bosne i Hercegovine za izvrsnost u odnosima s javnošću. Prijavljeni radovi i projekti su ocjenjivani na osnovu procjene stručnosti u pet oblasti – analizi situacije, postupku istraživanja, planiranju, realizaciji i ocjeni rezultata. Ocjenjivanje je izvršeno u dvije faze, pobjednici u pedeset kategorija izabrani su u Londonu početkom ovog mjeseca, a prema riječima zvaničnika IPRA-e žiri je ove godine morao da bira između izuzetno kvalitetnih radova. Ceremonija dodjele nagrada biće održana u Johanseburgu, 28. septembra ove godine.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS