• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BlackBerry sa Androidom: DEFINITIVNO!

Autor mondo.rs

Već nekoliko nedelja se govori kako bi BlackBerry mogao da predstavi telefon sa Android operativnim sistemom. Ako je suditi po ovoj vesti, uređaj će svetlost dana ugledati veoma brzo.

Ukoliko niste čuli, BlackBerry se sprema da predstavi telefone koje ne pokreće BlackBerry OS, već dolaze sa Androidom. Jedan od ovih telefona, kodnog naziva BlackBerry Venice najverovatnije će se pojaviti u novembru. Imaće ekran veličine 5.4 inča, QHD rezolucije kao i Snapdragon 808 čipset. Međutim, ovaj telefon najverovatnije neće biti prvi BlackBerry uređaj koji će imati Android OS, prenosi PhoneArena.

Sajt N4BB navodi da Venice možda uopšte neće dolaziti sa Android operativnim sistemom, ali i da postoji mogućnost da BlackBerry predstavi svoj prvi Android uređaj već za dva meseca.

Kodnog naziva BlackBerry Prague, koji će najverovatnije biti predstavljen u avgustu, neće imati vrhunske karakteristike. Biće to jeftin telefon koji će podsećati na BlackBerry Z3 (pristupačan uređaj koji je predstavljen prošle godine). Doduše, ovo su samo glasine, ništa još uvek nije sigurno.

Da li biste kupili BlackBerry telefon sa Android operativnim sistemom? Većina čitalaca je odgovorila da su zainteresovani za takav proizvod. BlackBerry bi možda dobro prošao sa ovakvim uređajem.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS