• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promenila ime zbog Facebooka. Ludost ili?

Autor mondo.rs

Jedna devojka iz Londona promenila je ime kako bi ponovo mogla da koristi svoj Facebook nalog.

Von Laalaa, ranije poznata kao Jemma Rogers, otvorila je Facebook nalog pre sedam godina koristeći tom prilikom smešni pseudonim zato što je htela da izbegne neželjene zahteve za prijateljstvo od raznih poznanika.

Međutim, prošlog meseca, dobila je poruku od ove društvene mreže da dokaže da je Jemmaroid Von Laalaa zapravo stvarna osoba.

Tridesetogodišnja devojka pokušala je Fotošopom da uredi fotografiju njene bankovne kartice nadajući se da će Facebook pomisliti da je njeno pravo prezime Von Laalaa.

Očigledno nije uspela u toj nameri, jer dan kasnije nije mogla više da se uloguje na svoj nalog.

Kontaktirala je Facebook kako bi proverila šta se desilo, ali je njen profil i dalje bio suspendovan. U očajanju, promenila je ime. Zatražila je izdavanje novih bankovnih kartica i nove vozačke dozvole kako bi uspela da dokaže svoj identitet.

Bez obzira na sve, njen nalog je i dalje zaključan – samo je dobila automatski odgovor od Facebooka kako trenutno proveravaju sve detalje u vezi sa njenim slučajem.

„Znam da sam bila totalni moron, ali se Facebook ponaša neprimereno. Ne mogu da koristim svoj nalog već pet nedelja, i izgubila sam sve svoje fotografije, poruke i dragocene uspomene,“ rekla je devojka, prenosi Metro.

Dodala je i „Šta ako žrtva nasilja želi da ima Facebook nalog ali ne želi da je određeni ljudi pronađu? Facebook ima ogromnu moć, zastrašujuće je to.“

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS