• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Motorola sprema iznenađenje

Autor mondo.rs

Pretpostavlja se da će za nekoliko nedelja biti predstavljen još jedan pristupačan Moto G telefon.

 Motorola sprema iznenađenje Izvor: MONDO

Motorola Moto G ne prestaje da nas zadivljuje. Čak od predstavljanja, ovaj pristupačan uređaj pomera granice kada su u pitanju jeftini a kvalitetni uređaji. Originalni model je jedan od prvih koji je pokazao da Android telefon ne mora da košta čitavo bogatstvo kako bi radio dobro.

Druga generacija uređaja donela je još poboljšanja i mogućnosti, takođe po veoma pristupačnoj ceni. Sada, kada su počele da se pojavljuju informacije o trećoj generaciji, oči su uperene u Motorolu, a očekivanja su zaista velika – potencijalni kupci očekuju mnogo od Moto G 2015 modela.

Informacije koje su se upravo pojavile su ujedno i najzanimljivije! Motorola Moto G 2015 će biti dostupna u dve verzije – sa 1GB i 2GB RAM memorije. Prva će imati 8GB a druga 16GB interne memorije.

Telefon će imati ekran veličine 5 inča 720p rezolucije, 13MP glavnu i 5MP sekundarnu kameru. Biće ugrađena baterija kapaciteta 2470mAh. Što se procesora tiče, Motorola je odlučila da u ovaj model ugradi novu verziju, Snapdragon 410. Takođe, telefon će imati i IPx7 serftifikat, što znači da će biti vodootporan, prenosi GSM Arena.

Još jedna zanimljiva vest koju je takođe preneo pomenuti sajt – Moto G će moći da se prilagodi putem MotoMaker servisa. Ako niste upoznati, MotoMaker omogućava korisnicima da sami odaberu boju poklopca, materijal od kog će biti napravljen poklopac, boju određenih delova na telefonu, wallpaper, itd.

Cena Motorole Moto G 2015 u Brazilu će biti oko 260 evra. Međutim, cene u Brazilu su uvek bile veće u odnosu na cene u drugim državama. U ostalim delovima sveta, telefon će koštati kao i prethodni Moto G modeli.

Telefon će biti predstavljen najverovatnije krajem meseca. Videćemo da li će se zvanično prodavati i u Srbiji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS