• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izgleda vam poznato?

Autor mondo.rs

Ako vam novi model kineske kompanije izgleda poznato, niste jedini.

Nakon lansiranja flagship modela Axon Phone u Americi, ZTE je predstavio još jedan novi Android uređaj, ali ovog puta reč je o telefonu iz srednje klase. Blade D6, naslednik Blade S6 i Blade S6 Plus telefona koje je kompanije predstavila ranije ove godine. Novi model dosta liči na AppleoviPhone 6.

Kao i iPhone 6, ZTE Blade D6 napravljen je od aluminijuma i tanak je svega 6.9mm. Međutim, D6 je viši i širi u odnosu na iPhone 6, a to je zato što poseduje ekran veličine 5 inča, HD 720p rezolucije, navodi Phone Arena.

D6 dolazi sa Android 5.0 Lollipop verzijom u kombinaciji sa ZTE MiFavor 3.2 korisničkim interfejsom. Ugrađen je 64-bitni quad-core MediaTek MTK6735 procesor radnog takta 1.3GHz. Telefon takođe podržava LTE, dual SIM,  poseduje 2GB RAM i 16GB interne memorije. Ugrađena baterija je kapaciteta 2200 mAh.

ZTE Blade D6 biće dostupan u narednim mesecima. Dolaziće u nekoliko boja - srebrna, zlatna, roze i siva. Cena nije najavljena, ali se zna na kojim tržištima će početi prodaja, a to su: Australija, Rusija i Japan. Ne znamo još uvek da li će se telefon prodavati i u Srbiji.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS