• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OnePlus malo preteruje?!

Autor mondo.rs

Qualcomm objavio bitnu informaciju u vezi sa svojim flagship čipom.

 One plus Izvor: Qualcomm Official website

Snapdragon 810 drama se nastavlja. Sudeći prema Jeff Gordonu iz HTC-a, sve informacije u vezi sa novijim Snapdragon 810 v2.1 čipom koje plasira kompanij OnePlus, kako bi svoj telefon izdvojila iz mase telefona za koje se zna da se pregrevaju, nisu tačne. Gordon je na svom Twitter nalogu napisao da mu je Qualcomm rekao da „virtelno svi“ proizvođači koji su do sada predstavili uređaje sa Snapdragon 810 čipom koriste istu v2.1 verziju. Drugim rečima, HTC One M9 koje se pregrevao u određenim situacijama, takođe koristi v2.1 verziju čipa za koju OnePlus tvrdi da će biti hladnija nego ikada u njihovom novom telefonu.

Snapdragon 810 v2.1 čip koji će se nalaziti u novom OnePlus 2 telefonu biće isti kao i u svim drugim već predstavljenim telefonima.

Treba imati jednu stvar na umu, performanse i pregrevanje variraju od telefona do telefona. HTC One M9 radi dobro kada je svakodnevna upotreba u pitanju, ali jeste se pregrevao kada se pojavio u prodaji. G Flex 2 se nije toliko pregrevao, ali je užasan kada govorimo o svakodnevnom korišćenju. Takođe, Xperia Z4/Z3+ se nije proslavila po pitanju kamere jer se telefon takođe pregreva, navodi Droid Life.

Ako ste ljubitelj OnePlus-a, nadajte se da će kompanija uspeti da sredi sve kako čipset ne bi pravio probleme OnePlus 2 telefonu. Bilo kako bilo, saznaćemo za dve nedelje kada se uređaj bude pojavio.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS