• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rešen problem mnogih Samsung korisnika!

Autor mondo.rs

Dodatna baterija i microSD stižu sa futrolom INCIPIO offGRID!

Samsung Galaxy S6 i Samsung Galaxy S6 Edge su bez sumnje modeli koji će obeležiti ovu godinu, iako se kompanija i dalje nalazi u nezavidnom položaju, ali nisu svima po meri - nemaju microSD slot za memoriju, baterija je neizmenjiva i kratko traje. Ipak, firma INCIPIO ponudila je po ceni od oko 90 dolara (9.970 dinara) offGRID futroli-masku, koja ima mobilnu bateriju kapaciteta 3.700 mAh (za jedno celo i još pola punjenja S6/S6 Edge) kao i ulaz za microSD kartice kapaciteta do 128 GB.

Ovim su rešeni najveći problemi Samsung Galaxy S6 i S6 Edge vlasnika i to na vrlo jednostavan način. Futrola-maska offGRID nije najsrećnije rešenje, reći će neki zbog "gromade" koja nastaje od telefona, ali je svakako dobar korak za sve one koji nemaju "jake" internet pakete ili jednostavno ne vole da se oslanjaju na Cloud memoriju i usluge. S druge strane, dobra vest za sve budućevlasnike jesteto da se microUSB priključak, koji se nalazi u unutrašnjosti maske-futrole (pogledajte galeriju na početku), može koristiti sa Samsung Fast Charge ili Qualcomm punjačima iste kategorije.

Ako ste kupili Samsung Galaxy S6 ili S6 Edge razmislite i o kupovini ove maske-futrole, koja može da se naruči u beloj, crnoj i boji šampanjca, za dame.

Čekamo pitanja i komentare, pratite nas i na Facebooku, Twitteru i instagramu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS