• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kako će Microsoft promovisati Windows 10

Autor mondo.rs

Kompanija je objavila planove za predstavljanje Windows 10 koje će biti upriličeno organizovanjem događaja za fanove širom sveta 29. jula, što je samo početak!

Pored niza aktivnosti kojima će obeležiti pojavljivanje Windowsa 10 na dan izlaska Microsoft će Windows 10 kampanju započeti i pokretanjem #UpgradeYourWorld inicijative koja će trajati godinu dana i za cilj imati da slavi rad pojedinaca i organizacija koji menjaju svet na bolje.

Microsoft je prvom Windows 10 oduševio sve na internetu, POGLEDAJTE JE!

Inovativan na više nivoa, Windows 10 je prvi put u istoriji Windowsa dostupan kao besplatna nadogradnja, pružajući poznata iskustva na sigurniji način i uvek ažurirana. Nove karakteristike i aplikacije kao što su Cortana, Microsoft Edge i Xbox integracija, čine Windows 10 najboljim i najpersonalizovanijim Windows iskustvom ikada.

Stvoren kako bi pružio brže i veće mogućnosti, ali na ličniji, humaniji način - Windows 10 je nadogradnja koja će izmeniti princip po kojem se do sada prelazilo na nove operativne sisteme.

U želji da na najbolji način proslavi ovaj značajan korak u svojoj istoriji, Microsoft je odlučio da obeleži predstavljanje Windows 10 pokretanjem globalne inicijative Upgrade Your World. Reč je o inicijativi koja će tokom godinu dana podržavati i slaviti pojedince i organizacije širom sveta, a čije aktivnosti inspirišu i osnažuju ljude u njihovom okruženju i šire, podstičući ih na taj način da menjaju svet na bolje. Upgrade Your World inicijativa rođena je iz Microsoft vizije da pomaže ljudima uz pomoć tehnoloških inovacija i dostignuća i u želji da se na najbolji način proslavi predstavljanje Windows 10.

Kroz Upgrade Your World inicijativu Microsoft će ostvariti partnerstvo sa ukupno 110 nevladinih organizacija, na globalnom i lokalnom nivou, i različitim vidovima investiranja pružiti podršku i podići svest o značaju njihovih aktivnosti.

Počev od 29. jula Microsoft će pozvati ljude širom sveta da se pridruže inicijativi, i putem društvenih mreža uz korišćenje #UpgradeYourWorld podele svoja mala i velika iskustva u unapređivanju sveta oko njih.

Više informacija na LINKU.

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS