• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velike tehnološke promene menjaju i komunikaciju

Autor mondo.rs

Osmo izdanje Weekend Media Festivala, najvećeg regionalnog festivala komunikacija, biće održano od 24. do 27. septembra u prostoru stare fabrike duvana u Rovinju. Organizatori su najavili teme koje će biti u fokusu ove godine.

Weekend ove godine donosi pregršt novih, poslovnih tema sa više od 130 govornika i obiljem zanimljivih i aktuelnih predavanja, panel rasprava, radionica i prezentacija.

"Weekend Media Festival čvrsto se profilisao kao najveće i najuzbudljivije okupljanje komunikacijske industrije u regionu. Sa svakim novim izdanjem donosimo svež pogled na industriju, sadržajno obogaćujemo program, a posetioce i širu javnost upoznajemo s najnovijim trendovima i inovacijama u područjima komunikacija, marketinga i medija. Na osmici koju vozimo ove godine pripremamo i bogat popratni program, pa neće nedostajati ni prilika za neformalni networking u opuštenoj atmosferi", poručio je direktor festivala Tomo Ricov.

Konferencijski deo ovogodišnjeg Festivala pokriva široke teme u rasponu od medija i marketinga, preko šoubiznisa i digitala, pa sve do ključnih poslovnih pitanja u komunikacijskoj, medijskoj i drugim industrijama. Velike tehnološke promene značajno menjaju komunikacije u celom svetu.

Među stranim predavačima ističu se i Brajan Morisi, glavni urednik Digidaya, zatim Ana Anđelić iz njujorške agencije Havas LuxHub, koji će govoriti o gorućoj temi novih poslovnih modela u medijima i marketingu na tromeđi biznisa, kreativnosti i tehnologije. U Rovinj dolazi i Piero Poli, direktor Havas Worldwide u Dubaiju, koji će približiti kako izgleda komunikacijski biznis u tom globalnom gradu koji se za kratko vremene pretvorio u jedan od novih centara svetskog biznisa i moći.

Naravno, i osmi Weekend dovodi predvodnike promena, tehnološke kompanije iz Silikonske doline sa sopstvenim vizijama poslovanja u budućnosti. Već sada se zna - jedno od najzanimljivijih predavanja trebalo bi da bude izlaganje Marka Deka, digitalnog stručnjaka i bankarskog konsultanta koji će izložiti svoje šokantne prognoze budućnosti bankarstva, kao ni dr Lin Montgomeri, potpredsednice poslovne škole COTRUGLI, koja će govoriti o generaciji Y.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS