• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pornhub i na Androidu

Autor mondo.rs

Očekivani potez kompanije koji će mnoge obradovati, sigurni smo.

Znate taj sajt koji nikada niste posetili ili čuli da postoji? Koji se zove Porn... nešto? Pornhub. Da, sajt koji vaš prijatelj posećuje ponekad. E, pa, recite prijatelju da Pornhub pokreće servis koji obećava da će od njega napraviti Porno Netflix.

Pornhub Premium će vas koštati 9.99 dolara mesečno i moći ćete da pristupate ekskluzivnom sadržaju. Takođe, Android i Roku aplikacije neće prikazivati reklame. Pojavljivanje ovih aplikacija se očekuje uskoro. Do početka sledeće godine, biće spremna i podrška za VR uređaje. Platforma će svakako imati neka ograničenja, ali to neće predstavljati problem pri instaliranju aplikacije na Androd uređajima kada se bude pojavila.

Oni koji se budu pretplatili imaće pristup velikom broju filmova (13 hiljada DVD-a), kao i nepoznatom broju ekskluzivnih video snimaka produkcijskih kompanija kao što su Brazzers, Reality Kings, Backroom Casting Couch, Fake Taxi... Članovi će dobiti pristup kvalitetnijim verzijama snimaka od onih već dostupnih, kao i brže streaming brzine, prenosi Android Police.

Za više informacija posetite zvanični sajt. Nude i period u trajanju od 7 dana u kome možete gledati premium sadržaj besplatno. Imajte u vidu da će vam se automatski uključiti premium opcija ukoliko se ne odjavite sa servisa pre isteka probnog perioda. Iz Pornhuba kažu da je sve sigurno i diskretno, kao i da je dostupna 24-časovna podrška.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS