• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nakon ovog Windows 10 biće još bolji!

Autor mondo.rs

Korisnici najnovije verzije Windows operativnog sistema uskoro mogu da očekuju nadogradnju pod imenom Service Release 1.

Kao što već zante, Windows 10 je dostupan kao besplatna nadogradnja svim korisnicima Windows 7 i Windows 8.1 operativnih sistema. I dok milioni uveliko ažuriraju svoje računare na najnoviju verziju, Microsoft već radi na narednim nadogradnjama i ispravkama. Neke ispravke su već dostupne, ali nove svakako dolaze. Prva velika kolekcija sa ispravkama će doći pod nazivom Service Release 1 (SR1). Izvor blizak kompaniji kaže da pomenuta kolekcija ne donosi nove opcije. Biće dostupna za preuzimanje za koji dan. Ukloniće neke probleme koje su korisnici već prijavili.

Nakon ovih ispravki, Microsoft će predstaviti veliku kolekciju sa novim opcijama i ispravkama, kasnije ove godine. Ažuriranje koje se očekuje u oktobru, obuhvatiće novu Messaging aplikaciju. Windows 10 testeri će dobiti novu verziju vrlo brzo kako bi mogli da testiraju nove opcije i dodatke.

Nova Messaging aplikacija za Windows 10 će doneti Skype integraciju. Servis će biti dosta sličan iMessaging i FaceTime servisima. Microsoft planira da pomenute novitete obezbedi korisnicima u narednim mesecima, najverovatnije krajem godine, prenosi The Verge.

Microsoft takođe radi i na stvarima kao što je trajanje baterije, jer smatra da nije trenutno na nivou na kom treba da bude.

U narednoj godini korisnici mogu da očekuju još poboljšanja u vezi sa novim operativnim sistemom.

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS