• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google objavio ime Android 6.0 verzije!

Autor mondo.rs

Nakon nekoliko meseci nagađanja, danas je zvanično objavljeno ime nove verzije najpopularnijeg operativnog sistema na svetu – Marshmallow!

Kompanija je otkrila da se iza M slova krije Marshmallow. Alex Ruiz iz Google-a je postavio fotografiju statue koja se nalazi ispred Android zgrade zajedno sa ostalim dobro poznatim Android statuama. Android 6.0 će biti dostupan ove jeseni.

Google je i prethodnih godina odugovlačio sa objavljivanjem zvaničnih imena novih Android verzija. Slobodno možemo reći da su odabrali najlogičnije ime. Ljubitelji M&M bombonica se verovatno neće složiti.

Android 6.0 SDK je takođe dostupan kao i (finalna) treća Preview verzija za Nexus uređaje. “Preview verzija je skoro gotova, tako da nije predviđena za svakodnevnu upotrebu,” piše na zvaničnom blogu. “Kada Android 6.0 Marshmallow bude dostupan ove jeseni, moraće ručno da se instalira kako bi uređaj mogao da dobija OTA nadogradnje.” Naravno, ovo važi samo za Nexus uređaje.

Noviteti koji dolaze sa najnovijom verzijom su već poznati. Google ove godina planira dva nova Nexus uređaja koji će dolaziti sa Android 6.0 Marshmallow verzijom – Huawei će proizvoditi jedan, LG drugi, prenosi The Verge.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Android 6.0 Marshmallow
Izvor: Nat and Lo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS