• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volite da kačite slike na Fejs: Ovo je HIT za vas!

Autor mondo.rs

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža svojim korisnicima omogućila je korišćenje filtera, stikera i još dosta toga u svojoj web verziji.

 Volite da kačite slike na Fejs: Ovo je HIT za vas! Izvor: MONDO

Ranije ove godine Facebook je dozvolio korisnicima da dodaju filtere, stikere i tekst fotografijama koje objavljuju na svojim profilima putem mobilnih telefona. Sada su ove opcije dostupne i na web Facebook verziji.

Ako postavljate fotografiju na Facebook web stranici videćete ikonu na kojoj se nalazi četkica za slikanje pored tag ikone (za označavanje ljudi na fotografiji). Klikom na četkicu otvoriće vam se polje sa svim dostupnim opcijama za uređivanje fotografije.

Odatle možete dodati jedan od šest filtera, skratiti sliku, dodati tekst ili stiker, kao što to radite uz pomoć iOS i Android aplikacija.

Svi vaši stikeri sa mobilnog su sinhronizovani, a opcije funkcionišu kao što su funkcionisale i do sad.

Interfejs je veoma jednostavan, i lepo je videti da Facebook donosi neke opcije koje su bile dostupne samo na mobilnim platformama i na svoju web platformu, čak iako polovina korisnika posećuje društvenu mrežu sa mobilnog telefona, prenosi The Next Web.

Opcije su dostupne većini korisnika. Ukoliko ih niste dobili, moraćete da se strpite, Facebook uveliko radi na tome. Kako biste proverili da li su tu, probajte da postavite fotografiju, pređite strelicom preko nje i kliknite na ikonu na kojoj se nalazi četkica za slikanje (ukoliko je dostupna).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS