• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple više neće proizvoditi ovaj model

Autor mondo.rs

Jeftinija, plastična varijanta Appleovog modela u raznim bojama se više neće proizvoditi.

Apple planira da prestane sa proizvodnjom iPhone 5C modela nakon predstavljanja novih 6S i 6S Plus telefona. Modeli 5S, 6 i 6 Plus će se proizvoditi i dalje, navodi 9to5Mac sajt. Takođe se govori da i ako postoji iPhone 6C sa ekranom veličine 4 inča, on neće biti predstavljen na događaju 9. septembra.

Ukoliko su glasine tačne, Apple će imati 5 telefona u svojoj iPhone ponudi. 5S će biti na dnu a 6S Plus na vrhu liste. Odluka da zadrži 5S model je zapravo i logična jer će ponuditi korisnicima pristupačan mali uređaj sa Touch ID skenerom otiska prsta.

Apple je u proteklom periodu svakako pokazao da želi da ponudi uređaje u raznim bojama raznih veličina, jer je njihova poznata rečenica jedna veličina odgovara svima postala prošlost.

Android nas je naučio da definitivno postoji tržište jeftinih telefona, postoje ljudi koji ih kupuju. iPhone 6 i 6 Plus sa nižom cenom će popuniti taj deo kada je Apple u pitanju.

Nestajanje 5C modela je logičan potez – jedini je iPhone model bez Touch ID senzora i jedini koji koristi 32-bitni A6 procesor. Jednostavno rečeno, dosta je iza ostalih iPhone modela.

Ono što je nejasno za sad je veličina i cena. Uglavnom, Apple smanjuje cene uređaja za oko 100 dolara kao i količinu dostupne interne memorije prethodnim modelima, ali, pošto se kompanija trudi da se dopadne još većem broju ljudi, to se može promeniti, prenosi Mashable.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS