• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Evo kako Microsoft reklamira Edge pregledač

Autor mondo.rs

Ukoliko koristite Bing za pretragu i budete ukucali Firefox ili Chrome, Microsoft će vam preporučiti svoj novi Edge pregledač.

Windows 10 se pojavio krajem jula kada je i dosta novina predstavljeno. Jedna od tih je i Microsoft Edge, novi pregledač dizajniran da zameni kompanijin poznati Internet Explorer.

Kako bi što bolje promovisao nove aplikacije Windows 10 korisnicima, Microsoft je uposlio svoju Bing pretragu za taj posao. VentureBeat je došao do ovog saznanja kada je testirao novi laptop. Ako otkucate Firefox ili Google Chrome u polje za pretragu na sajtu Bing.com, prikazaće vam se sledeći tekst: Microsoft vam preporučuje Microsoft Edge za Windows 10, sa sve tasterom za više informacija. Klikom na taster, prikazaće vam se sve opcije koje nudi novi pregledač.

Pomenuti sajt je uspeo da dobije nekoliko izjava iz Microsoft-a. Evo šta su rekli:

„Microsoft Edge je dizajniran ekskluzivno za Windows 10, sa funkcijama koje obogaćuju iskustvo pretraživanja kao što su Cortana, Web sveska i Brzi odgovori. Ove notifikacije su kreirane kako bi ljudima obezbedile brze i lake informacije koje će im pomoći da se bolje upoznaju sa svim mogućnostima. Windows 10 vam pruža mogućnost da izaberete podrazumevani pregledač i search engine koji želite.“

I dok je prethodnik, Internet Explorer poznatiji kao pregledač koji služi za preuzimanje drugog pregledača, Microsoft Edge korisnici tek treba da ocene i daju svoj sud. Pregledač još uvek ima neke probleme i nedostaju mu određene funkcije, piše Neowin.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS