• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekad omražena, a sad popularnija nego YouTube!

Autor mondo.rs

Pretpostavljate već o kojoj aplikaciji se radi.

Donekle očekivano, Facebook Messenger je prestigao YouTube koja se nalazila na drugom mestu najpreuzimanijih aplikacija u Sjedinjenim Američkim Državama, sudeći prema comScore-u.

U Americi, dve najpopularnije aplikacije su Facebook i Facebook Messenger, dok su 5 sa liste od 10 najpopularnijih Googleove aplikacije.

Na App Annie globalnoj listi iOS preuzimanja, Facebook dominira sa 4 svoje aplikacije u prvi 10 (druge dve su WhatsApp i Instagram koje je Facebook kupio). Iznenađujuće, Apple nema svoje aplikacije na TOP 10 listi aplikaciju u Americi, iako su Apple mape na 11. mestu na comScore listi.

Na globalnom nivou, Apple je zauzeo dva mesta na App Annie listi TOP 10 aplikacija sa svojim Find my iPhone i iTunes U aplikacijama, prenosi Time.

Apple je u trci i kada su mobilne platforme u pitanju u Americi. U periodu od tri meseca koji se završio u julu, njegov tržišni udeo je bio 44.2%, dok je Google imao 51.4%.

Da li Apple može da prestigne Android platformu? Da li će Facebook kupiti Snapchat? Koje od ovih kompanija će isplivati na sam vrh? Ostaje nam da vidimo.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS