• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledajte PRVI Nokia Android telefon (FOTO)

Autor mondo.rs

Prve fotografije uređaja kojeg su ljubitelji brenda dugo priželjkivali, upravo su se pojavile.

Iako joj je zabranjeno da proizvodi pemetne telefone do 2016. godine (zbog ugovora sa Microsoftom), kompanija koja je bila nekadašnji lider, ipak može svoje ima da stavi na druge uređaje. Zato su mnogi i bili iznenađeni kada je predstavljen Android tablet Nokia N1.

Glasine konstantno kruže o tome da Nokia sprema pametni telefona sa Android operativnim sistemom na kom je instaliran Nokia Z Launcher – Nokia C1. Već se pojavilo nekoliko fotografija, evo i najnovijih.

Na njima se može videti uređaj koji lepo izgleda, sa malim ivicama i navigacionim tasterima na ekranu. Kada je dizajn u pitanju, možemo reći da je dosta sličan dizajnu tableta N1.

Očekujemo sledeće specifikacije: ekran veličine 5 inča, Intel Atom čipset, 2 GB RAM memorije, kameru od 8 MP, ali i prednju kameru od 5 MP. Kao što se vidi, uređaj verovatno neće spadati u visoku klasu.

Još uvek se ništa ne zna u vezi sa zvaničnim predstavljanjem. Nokia N1 tablet je predstavljen u novembru prošle godine ali se u prodaji pojavio nekoliko meseci kasnije. Pretpostavlja se da će Nokia objaviti povratak u narednim mesecima, navodi se na PhoneArena sajtu.

Čekamo vaše komentare ispod vesti.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS