• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telefon šampiona: FC Barcelona R7 Plus!

Autor mondo.rs

Pogledajte koliko je jak prvi "Limited Edition" FC Barcelona telefon!

Samo 5.000 telefona iz limitirane serije, naziva R7 Plus FC Barcelona nosiće ime jednog od najtrofejnijih klubova današnjice, a proizvodiće ga Oppo. Klub i Oppo sklopili su partnerstvo nedavno i ovo je prvi telefon koji se pojavio kao "plod" te saradnje. Telefon košta 550 dolara i naručuje se preko zvaničnog sajta, a pored brenda poznatog kluba sa telefonom se isporučuju dodatne maske, prateće pakovanje i još neka iznenađenja, uključujući teme i pozadinske slike FC Barcelona.

Oppo R7 Plus je fablet dijagonale šest inča (15.3 centimetra), rezolucije Full HD (1.920 x 1.080 piksela), sa Gorilla Glass 3 zaštitom. Čipset je Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615 (Quad-core 1.5 GHz Cortex-A53 i quad-core 1.0 GHz Cortex-A53 sa Adreno 405 grafikom), spojen sa 3 GB RAM, 32 GB memorije i microSD proširenjem do 128 GB.

Kamera rezolucije 13 megapiksela potpisana Schneider-Kreuznach iskustvom pomognuta je laserskim autofokusom i dvotonskim blicem, a prednja kamera rezolucije osam megapiksela zadužena je za selfi fotke širokog ugla. Telefon podržava sve uobičajene načine povezivanja, kao i LTE, odnosno 4G, a na raspolaganju je i brzo punjenje baterije.

Oppo u FC Barcelona izdanju dostupan je od 12. septembra preko onlajn šopa, a stizaće sa najnovijom Android Lollipop 5.1.1 verzijom softvera. Na eBay sajtu biće održana i dobrotvorna aukcija modela koje će potpisati igrači Barselone, a čiji će prihod od prodaje biti upotrebljen kao donacija nekoj od humanitarnih organizacija.

Zanimljivo je da je Mesi već neko vreme zaštitno lice Samsunga Galaxyja S6 Edge superherojske edicije i da se pojavljuje u svim Avengers S6 Edge promotivnim aktivnostima (novine, veb, TV, veliki formati).

I na kraju da vas podsetimo da je Huawei sponzor Arsenala i da je već izbacio nekoliko Arsenal Huawei telefona, a Real Madrid je svoje poverenje poklonio Microsoftu i njegovim servisima i uređajima!

Oppo R7 Plus FC Barcelona Limited Edition.
Izvor: OPPO.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS